Народний депутат Микола Люшняк подарував акустичну систему Теребовлянській ЗОШ №2

Опубліковано в Новини 19.09.2016

Цьогоріч Теребовлянська ЗОШ №2 святкувала своє 70-річчя, де приймала випускників та гостей. Одним із запрошених став народний депутат від блоку Петра Порошенка «Солідарність» Микола Люшняк, який передав закладу подарунок – сертифікат на 10 тисяч гривень для придбання обладнання.

 

- На цю суму ми вирішили придбати музичне обладнання для проведення лінійок і свят. Тобто це активна акустична система, стійка та мікрофон, тримачі і роз’єми на суму 10 тисяч. Перед 1 вересням нам було його доставлено і тепер ми, так би мовити, вчимося ним користуватися, щоб вживати постійно, - розповідає директор навчального закладу Світлана Романівна Макарик.

Керівник також розповідає, що співпраця із Миколою Володимировичем налагоджена давно. Учень школи Семчук Віктор загинув в АТО у 2014 році, заклад відкривав меморіальну дошку на фасаді, де був і народний депутат. Політик зауважив, що хотів би допомагати навчальному закладу, посприяв виготовленню проектно-кошторисної документації на реконструкцію їдальні, яка працює з 1939 року. На жаль, цього року у фонді забракло коштів на цей проект, проте керівництво сподівається на нові конкурси і буде брати участь.

До слова, у Теребовлянській ЗОШ №2 навчається майже 400 учнів, заклад увійшов до 50-ки найкращих шкіл України за версією журналу «Фокус» і посів 28-му сходинку і єдина була представлена з усієї Тернопільщини. Вчитель фізики у 2013 році пройшла районний та обласний етапи конкурсу «Вчитель року», а на Всеукраїнському етапі виборола 2-ге місце.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.