На Тернопільщині трапилося два смертельних нещасних випадки

Опубліковано в Новини 19.09.2016

Ведеться слідство стосовно обох трагічних подій.

Про них повідомив сектор комунікації ГУНП у Тернопільській області.

Повідомлення про те, що неподалік колишнього козівського піщаного кар'єру засипало піском невідомого чоловіка надійшло від чергового служби надзвичайних ситуацій.

При виїзді оперативників стало відомо, що під завалами опинився житель Козови, 1972 року народження. Чоловік здійснював забір піску і в якийсь момент стався обвал породи та каміння.

Внаслідок отриманих травм він загинув на місці зсуву. Триває слідство.

Ще одну трагічну смерть виявили у Тернопільському районі. Про мертвого чоловіка на території власного господарства повідомив на лінію "102" фельдшер бригади швидкої допомоги. Їх до села Застав’я Тернопільського району викликала родичка загиблого.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, 16 вересня близько 20:00 чоловік в майстерні ремонтував електромотор.

Внаслідок, ймовірно, необережного поводження з електроенергією, його вразило електричним струмом. Від травм він загинув. Слідів насильницької смерті при попередньому огляді тіла правоохоронці не виявили. Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.