Біля Тернополя - смертельна ДТП

Опубліковано в Новини 18.09.2016

Численні травми отримали учасники автопригод, що трапилися днями на Тернопільщині. Є також летальний випадок.

До лікарні зі струсом та закритою черепно-мозковою травмою потрапив житель Тернополя. Чоловіка 16 вересня близько 8:00 на Гаївському перехресті збив водій автомобіля "ЗАЗ".

Як встановили правоохоронці, легківка рухалася вулицею Протасевича в бік села Великі Гаї. В цей момент на дорогу вийшов потерпілий. Він почав переходити проїжджу частину в невстановленому місці зліва на право. В результаті порушення - потрапив під колеса автомобіля.

Від госпіталізації чоловік відмовився.

Ще одне повідомлення про аварію У Тернополі надійшло о 8:57. На проспекті Злуки зіткнулися два автомобіля.

За попередньою інформацією, водій "VOLKSWAGEN TOUAREG", виконуючи маневр повороту ліворуч, на регульованому перехресті не надала переваги у русі автомобілю марки "ВАЗ", що рухався у зустрічному напрямку і зіткнулася з ним. Водіям та пасажирам бригада швидкої надала першу медичну допомогу.

В селі Синьків Заліщицького району водій автомобіля "МЕРСЕДЕС-БЕНЦ" Спрінтер не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. Як наслідок - водій та його пасажир отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до медзакладу райцентру.

Одна людина загинула, а ще одна з переломом та забоями потрапила до лікарні в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Аварія трапилася близько 19:00 на автодорозі Тернопіль-Львів - за 5 кілометрів від обласного центру.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля "ЧЕРІ-ТІГО" не впорався з керуванням і автівка перекинулася. В результаті - сестра водія - львів'янка, 1994 року народження, загинула на місці події. Іншу пасажирку доправили до травмпункту із закритим багатоуламковим переломом правої променевої кисті, множинними забоями ніг та рук. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю . Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.