Зборівський кінотеатр прикрасять муралом Тараса Шевченка

Опубліковано в Новини 16.09.2016
Представники Зборівської районної організації «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» ініціювали акцію, в рамках якої міський кінотеатр прикрасить мурал Тараса Шевченка.

Проект реалізують протягом вересня-жовтня. Створюватимуть художній розпис місцеві майстри.

«На частині стіни місцевого кінотеатру буде зображений Тарас Шевченко. Крім портрета Великого Кобзаря, тут будуть представлені уривки його віршів, які поки ще обираємо. Як на мене, це чудовий задум, адже розпис не лише прикрасить будівлю, а й покаже, що Зборів – це в першу чергу патріотичне містечко, мешканці якого знають, поважають та пишаються видатними українськими особистостями», – зауважив один з організаторів акції, голова Зборівської районної організації УКРОПу Василь Николишин.

Нагадаємо, взимку цього року рішенням райради виконувачем обов’язків директора КП «Зборівська районна кіновідеомережа» став підприємець, депутат Зборівської районної ради від УКРОПу Степан Прінь. За недовгий час його керування раніше непопулярний та занедбаний кінотеатр починає відновлювати свою роботу. Нещодавно Степан Прінь, Сергій Поцілуйко, Василь Николишин та Олег Ткачук тут власноруч зробили ремонт.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.