За небезпеку на дорозі Тернополя - штраф

Опубліковано в Новини 14.09.2016

Перевезення небезпечних вантажів повинне відбуватися згідно правил дорожнього руху.

Прес-служба УПП у Тернополі зазначає, що працівники патрульної поліції постійно контролюють транспортні засоби, що здійснюють перевезення небезпечних вантажів та наявність у водіїв необхідних документів.

Вчора, 13 вересня, близько 8-ї ранку, на вулиці Львівській інспектори зупинили автомобіль ЗІЛ-130, який перевозив небезпечний вантаж з порушенням ПДР. Його інформаційні таблиці не відповідали державним стандартам.

Полісмени винесли постанову за статтею 132-1 КУпАП. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 510 гривень. До слова, на цього водія інспектори вже двічі виносили постанови за дане правопорушення.

Нагадаємо, що транспортні засоби, що здійснюють дорожнє перевезення небезпечних вантажів, повинні рухатися з увімкненим ближнім світлом фар, задніми габаритними ліхтарями та встановленими розпізнавальними знаками.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.