Тернополяни і заробляють, і діляться

Опубліковано в Новини 13.09.2016

У серпні цього року платники забезпечили сплату до Зведеного бюджету України 32,7 млн грн податку на прибуток, в тому числі до державного бюджету – 29,4 млн грн, місцевих бюджетів – 3,3 млн грн. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження податку на прибуток збільшились на 3,9 мільйони гривень.

Окрім цього, до загального фонду зведеного бюджету впродовж серпня поточного року сплачено 1,2 млн грн частини чистого прибутку (доходу) господарських організацій, індикативний показник доходів загального фонду виконаний на 108,2%. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження частини чистого прибутку (доходу) господарських організацій збільшились на один мільйон гривень.

                Відділ організації роботи

 

Головного управління ДФС у Тернопільській області 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.