Тернопільським патрульним горе-водій «попався» вже втретє

Опубліковано в Новини 13.09.2016

І знову напідпитку.

«Газ 2707 рухається у бік вулиці Лесі України, водій якого напідпитку», – таке повідомлення надійшло на планшет патрульним у неділю, 11 вересня, близько 12-ї години, зазначила прес-служба УПП у Тернополі. Полісменам вдалося зупинити автомобіль з вказаними номерами.

– Водій відразу не хотів зупинитися, – розповідає інспектор патрульної поліції Назар, – але ми заблокували його автомобіль. При перевірці документів помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Відразу запропонували пройти алкотест. Драгер підтвердив наші підозри – 3,18 проміле алкоголю в крові. А це майже у 15 разів перевищує допустиму норму.

Полісмени склали на водія-порушника протокол за ст. 130 КУпАП – керування у стані сп’яніння та постанову за ст.126 ч.2 – керування особою, яка не має прав на керування транспортним засобом. Оскільки навесні його вже штрафували за водіння напідпитку. Автомобіль доправлено на арештмайданчик.

Зауважимо, що минулої зміни патрульні вже виносили постанову на цього громадянина за неправдивий виклик і появу у громадському місці в нетверезому стані.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.