У Тернополі певіряють заклади громадського харчування

Опубліковано в Новини 10.06.2020

Спеціалісти Тернопільського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області спільно з представниками міського відділу поліції ГУ НП в області, Управління муніципальної інспекції та відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів міської ради з 05.06.2020р. по 08.06.2020р. проінспектували дотримання режиму роботи в умовах карантину в закладах громадського харчування обласного центру.

Члени комісії планували обстежити 107 об’єктів, однак на момент об’їзду 27 з них не працювали. Спеціалісти Держпродспоживслужби надали працівникам закладів рекомендації щодо організації роботи та дотримання вимог Постанови Головного державного санітарного лікаря України №32 від 02.06.2020р. «Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID 19)».

Зважаючи на рівень захворюваності, в умовах послаблення карантину, фахівці  Держпродспоживслужби Тернопільщини й надалі контолюватимуть дотримання суб’єктами господарювання санітарно-гігієнічних правил на території області.

Фото: ГУ Держпродспоживслужби у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.06.2024 soroka
Волонтер «Української команди» Андрій Надкевич – серед номінантів регіонального відбору на здобуття «Ордену Святого Пантелеймона»
У Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського 12 червня відзначили медиків області, які перемогли у…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.