У 17 номінаціях тернопільські школярі можуть стати найкращими

Опубліковано в Новини 07.09.2016

І отримувати за перемогу гроші протягом 9 місяців.

Фінансову підтримку в розмірі 300 гривень отримає цьогоріч 51 учень Тернополя. Критерієм відбору стала успішність в школі, а також активність поза навчальним процесом.

«Це дасть стимул цим та іншим учням краще вчитися аби в майбутньому теж отримувати стипендію. Також це престижно й для школи, в якій навчаються такі стипендіанти», — повідомив голова депутатської комісії з питань освіти Тернопільської міської ради Володимир Місько.

Учні отримуватимуть іменні стипендії: у галузі літературознавства – імені Володимира Гнатюка, математики – Володимира Левицького, фізики – Івана Пулюя, історії – Ігоря Герети, а ще – Соломії Крушельницької з музики, Степана Рудницького з географії – загалом 17 номінацій з іменами видатних осіб, які народилися, жили або працювали на Тернопільщині.

 

Стипендія буде виплачуватися усі 9 місяців протягом навчального року. Списки нових претендентів будуть визначені вчителями за цей час. Школярі раді, кажуть, що грошові винагороди варто було запровадити давно, адже це є неабияким стимулом до навчання.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.