Чотири дні під Тернополем змагатимуться кращі велосипедисти України

Опубліковано в Новини 07.09.2016

Вже стало традицією, що на початку осені у Тернополі проходять велосипедні змагання. Цей рік не є винятком, і вже 8 вересня у нас розпочинається  Відкритий осінній чемпіонат України та Всеукраїнські велосипедні перегони пам’яті майстра спорту В.Філіпенка. Відбуватимуться вони вже в 22-ге. Як повідомив голова організаційного комітету змагань Олександр Бірюков, очікується приїзд до 150 учасників з усіх куточків України, адже змагання є відбірковими для формування юнацької збірної команди України.

Щодо програми змагань, то 8 вересня пройдуть індивідуальні перегони на час, 9 вересня – групові перегони, 10 вересня – командні перегони. Відбуватимуться вони на Чернівецькому шосе, старт о 10 годині. А 11 вересня відбудеться гонка «Критеріум», яка традиційно проляже вулицями центру міста. Початок гонки о 12 годині біля готелю «Тернопіль».

 

Світлана Марчук

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.