Поліція Тернополя застала молодь на «гарячому»

Опубліковано в Новини 07.09.2016

Серед них - неповнолітні.

Прес-служба УПП у Тернополі повідомила, що патрульні затримали юнаків, які курили речовини, схожі на наркотичні.

Повідомлення про те, що в дворі будинку, на вулиці Київській, невідомі особи галасують та заважають мешканцям відпочивати, патрульні отримали близько 23 години, 5 вересня.

Прибувши за вказаною адресою, полісмени виявили компанію молодих людей. Громадяни сиділи за столом, на якому інспектори виявили саморобний пристрій з двох пластикових пляшок, наповнений коричневою речовиною невідомого походження. Зверху на фользі були видимі сліди горіння. Встановивши дані осіб, патрульні з'ясували, що троє з них — неповнолітні. Інспектори зателефонували до їх батьків і попросили приїхати.

На місце події патрульні поліцейські викликали слідчо-оперативну групу, для з’ясування всіх обставин.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.