Тернопіль приймав відбірковий тур чемпіонату України з баскетболу

Опубліковано в Новини 06.09.2016

Перемоги у всіх категоріях здобули гості.

На Театральному майдані міста у Тернополі провели відбірковий етап чемпіонату України з баскетболу 3х3. Участь у турнірі взяли понад 30 команд з Тернопільської, Рівненської та Чернівецької областей. «Ціна перемоги - вихід у фінал чемпіонату України», - повідомляє начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА Віктор Мацикур. Організували змагання представники Федерації баскетболу України за сприяння обласної Федерації баскетболу, управління фізичної культури і спорту ОДА, управління молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради, повідомляє прес-служба управління фізичної культури і спорту ОДА.

Учасники змагалися у категоріях «жінки», «чоловіки», «учасники до 18 років» та юнаки. У категоріях «чоловіки» та «жінки» перемогу здобули рівненські команди, в у категорії «до 18 років» – спортсмени з Чернівців.

До речі, два тижні тому такі ж змагання провели у Рівному. А фінальний етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 відбудеться у Києві 11 вересня, де і визначиться найсильніша команда.

 

Світлана Марчук

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.