У Тернополі психічно хвора вистрибнула з вікна

Опубліковано в Новини 06.09.2016

Жінку врятувати не вдалося.

Про це повідомив сектор комунікації ГУНП області.

Повідомлення про самогубство надійшло на пульт 102 від завідуючого відділенням Тернопільської  обласної клінічної психоневрологічної лікарні. Працівник закладу повідомила що одна з  пацієнток закладу вчинила суїцид.

Слідчо-оперативна група, яка одразу виїхала на місце події, встановила, що з вікна третього поверху вистрибнула 56-річна тернополянка. Жінка тривалий час лікувалася у закладі від психічних розладів.

Дану подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією: ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство).

Правоохоронці перевіряють всі обставини суїциду.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.