Петро Гадз підтримує музичну школу, у якій і сам вчився

Опубліковано в Новини 05.09.2016

Не залишає без уваги і допомоги свою музичну альма-матер, Бучацьку музичну школу, Голова наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» - Петро Іванович Гадз. Відгукується на прохання щодо ремонту та покращення матеріально-технічної бази закладу. Цьогоріч у День знань школі знову передали подарунки від випускника.

Петро Іванович переконаний, що обдарована молодь повинна знаходити вихід для творчості і найкращою у такому плані є музична школа. Зрозуміло, що фінансування закладу не покриває 100% потреб, тому небайдужі і активні люди повинні долучати до допомоги, до виховання талановитого майбутнього.

Оскільки Петро Гадз перебуває у відрядженні за кордоном, подарунок вручив його колега – Іван Володимирович Карачка, який також зачитав вітальне слово від імені мецената.

- Петро Іванович сам закінчував цю школу і намагається постійно її підтримували. Цього року поцікавилися потребами закладу у керівництва, нам сказали, що бракує духових інструментів, а конкретно – флейтита труби. Їх Петро Іванович і придбав, - розповів Іван Карачка, директор ТзОВ «Бучачагрохлібпром».

 

Позитивно і тепло відгукується про Петра Гадза керівництво школи, дякує за постійну підтримку.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.