Школа у Вишнівці отримала новенькі парти від Володимира Кравця

Опубліковано в Новини 03.09.2016

Свято Першого дзвоника Вишнівецька ЗОШ І-ІІІ ступенів вирішила присвятити 25-ій річниці Незалежності України. Колона з учнів та батьків, на чолі із директором  школи Анатолієм Островським, під звуки  козацького маршу відкрила урочисту лінійку.  

25 випускників приймали вітання та побажання на успішне майбутнє. Директор школи звернувся до школярів, батьків і колег з нагоди свята. Окремі слова вдячності висловив спонсору, постійному партнеру  - директору агропідприємства «Добрий самарянин» Володимиру Кравцю. Цьогоріч в дарунок школа отримала кошти на нові парти і вчительський стіл. Першими новинками будуть користуватися шестикласники.

У наш складний час держава, на жаль, не може цілком покривати потреби навчальних закладів, у місцевих бюджетів теж є першочергові видатки, тому саме небайдужі підприємці, активні громадяни повинні підтримувати освіту. Тепер діти будуть вчитися за новенькими партами, з комфортом, а саме у таких класах, школах формується наше майбутнє покоління, - переконаний Володимир Кравець.

Багато допомоги отримали школи та дошкільні заклади Збаражчини від агропідприємства «Добрий самарянин». Вдячні педагогічні та учнівські колективи, батьки селища Вишнівець, сіл В.Вікнини, Котюжино, Гніздичне,  Кривчики, Колодно, Залісець,  В.Кунинця, Бодак, Добровод, Старого Вишнівця, Заруддя, Великого і Малого Раківця, Коханівки,  Красносілець, Бутина та інших, де виділені кошти використали на невідкладні потреби навчальних закладів.

Не забувають добросамарянівські шефи про дітей  і в день свят. Їм забезпечені подарунки.                                     

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.