У Тернополі пограбували бювет біля Катедри

Опубліковано в Новини 02.09.2016

Однак крадене вчасно виявили.

Повідомлення про радіжку надійшло до правоохоронців Тернопільського відділу поліції від завгоспа Катедрального собору, повідомили в ГУНП області. Чоловік розповів, що невідомі зняли та викрали п’ять кранів для води з бювету розміщеного у капличці поблизу храму.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівникам поліції вдалося відшукати вкрадене на одному з пунктів прийому металобрухту.

Злодій сподівався заробити чималі гроші, скоївши ганебний вчинок, однак розбагатіти на церковному майні йому завадили поліцейські. Слідчі встановлюють усі обставини злодіяння.

Крани правоохоронці передали священослужителям. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.