У Тернополі горів старий будинок (фото)

Опубліковано в Новини 26.08.2016

Ніхто не постраждав.

25 серпня о 15:40 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу за адресою м. Тернопіль вул. Чернівецька. На місце події було направлено вогнеборців частини спеціальної техніки Управління ДСНС в області.

По прибутті на місце виклику розвідкою встановлено, що за зазначеною адресою горить приватна закинута одноповерхова житлова будівля. О 16:00 вогнеборцями пожежу локалізовано та о 16:47 ліквідовано.

Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку, перекриття та покрівля орієнтовно на площі 30 м2. До ліквідації пожежі було залучено черговий караул у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниць спецтехніки.

Причина виникнення займання встановлюється.

 Михайло Мельничук

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.