Очільник ТОВ «Добрий самарянин» отримав нагороду від Патріарха Філарета

Опубліковано в Новини 25.08.2016

Багато селян на Збаражничині не з чужих слів добре знають директора ТОВ «Добрий самарянин» і керівника однойменної партії Володимира Кравця. Під його керівництвом підприємство орендує і справно сплачує гідні гроші за паї, даючи заробіток місцевому населенню, допомагає громадам з ремонтами шкіл і церков, відгукується на особисті прохання про поміч.

Проте є й інша сфера, в якій активно проявляє себе Володимир Кравець, але про яку більше знають бійці АТО та їх родини. З початку антитерористичної операції керівник допомагав і особисто бійцям з обмундируванням, і їх родинам, які тимчасово лишалися без годувальників, і безпосередньо передовій. Більше 100 тонн мінеральної води, продукти харчування відправлялися  на Схід, у зону бойових дій.

За волонтерську діяльність, постійну допомогу бійцям і їх родинам Володимира Васильовича Кравця відзначив високою нагородою, медаллю «За жертовність і любов до України», Патріарх Київський та всієї Руси-України Філарет.

 

- Добровольці і мобілізовані боронять наші кордони, наш спокій, дають можливість працювати і розвивати їх рідні села. Кожен українець, що живе на мирній території, має про це пам’ятати і дякувати їм хто словом, а хто ділом. Це найменше, чим ми можево віддячити за мирне небо над головою, - переконаний Володимир Кравець. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.