У Гусятині футболісти розіграли Кубок «Молодий патріот» (фото)

Опубліковано в Новини 25.08.2016

Вже вдруге на Гусятинщині відбувається футбольний кубок «Молодий патріот» серед юнаків. Цьогоріч у фіналі серед хлопців 2000 р.н. та молодших, зустрілися команди Гусятинської ДЮСШ та недалека зміна «Ниви» з Городниці. Організатором спортивного дійства виступив голова Гусятинської районної федерації футболу, депутат Гусятинської районної ради від партії «УКРОП» Володимир Будзінський.

Коли «укропівця» на конференції Гусятинської районної федерації футболу обирали головою, у своїй промові він сказав, що головним пріоритетом розвитку галузі в районі бачить підтримку дитячо-юнацького напрямку цього виду спорту. Черговий Кубок «Молодий патріот» став доказом намірів очільника місцевої федерації. Перемогу з рахунком 4:1 у футбольному турнірі здобули господарі поля - вихованці Гусятинської ДЮСШ. Обидві команди-фіналісти були нагороджені грамотами, футбольними м’ячами та грошовими винагородами від депутата обласної ради, голови ТОО «УКРОП» Андрія Цибульського.

 

- Як депутат облради я завжди радий підтримувати такі заходи, адже вважаю, що молодь повинна виховуватися на подібних спортивних турнірах, в секціях, гуртках. Потрібно забрати їх з вулиць, від пасивності, пиятики. Тому я радо відгукнувся на пропозицію мого однопартійця, голови районної федерації футболу Володимира Будзінського і звісно в майбутньому буду підтримувати такого роду заходи, - запевнив Андрій Цибульський.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.