У Тернополі молоді пропонують нові види спорту

Опубліковано в Новини 25.08.2016

Свято нетрадиційних видів спорту відбулось в Екстрим-парку міста Тернополя. Організатором дійства виступив міський центр фізичного здоров’я населення. Розпочався захід з відкритого чемпіонату міста зі скейтбордингу. Також під час свята усі бажаючі могли повчитись на майстер-класі «Вуличні тренажери це – просто».

Дітлахи взяли участь у іграх та естафетах з елементами нетрадиційних видів спорту, за що отримали подарунки від партнерів ТМ «Ласунка» та видавництва «Школярик». Окрасою і справжньою перлиною заходу став виступ вихованок Школи вуличного танцю «NINO».

На завершення відбулось нагородження юних скейтбордистів подарунками від ПП «Колумбус» та грамотами і медалями управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

 

Ольга Слобусь

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.