Тернопільщина і Аджарія мають спільні плани на майбутнє

Опубліковано в Новини 25.08.2016

У подальшій співпраці запевнив керівника апарату Верховної Ради Автономної Республіки Аджарія Рамаза Болквадзе голова обласної ради Віктор Овчарук під час зустрічі із грузинським гостем, який прибув на Тернопілля на запрошення голови облради  для відзначення 25-ліття Незалежності України. Поглиблення та розвиток міжрегіональних відносин відповідно до підписаної Угоди про співробітництво між Тернопільською облрадою та Верховною  Радою Автономної Республіки Аджарія у серпні 2014 року  – мета зустрічі  із грузинським гостем. У розмові взяли участь голова ОДА Степан Барна, заступник голови облради Любомир Крупа, керуючий справами  виконавчого апарату облради, керівники структурних підрозділів.

Очільники області ознайомили Рамаза Болквадзе із соціально-економічним та суспільно-політичним життям краю, ходом реформ на Тернопіллі, культурно-мистецькими здобутками, подякували за теплий прийом тернопільських делегацій воїнів АТО та їх дітей. Натомість керівник апарату Верховної Ради Аджарії привітав українську сторону із Днем Державного Прапора та 25-річчям Незалежності України, висловив вдячність обласній раді за запрошення та підтвердив готовність Автономної Республіки Аджарія до   продовження та поглиблення співпраці з Тернопіллям.

У програмі перебування пана Болквадзе – участь у заходах, приурочених до Дня Незалежності України, у Кременці, знайомство із роботою органів місцевого самоврядування у Тернопільському районі, агропідприємствами тощо. 

 

Джерело

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.