На Тернопільщині за земельну ділянку посадовець хотів 500 доларів

Опубліковано в Новини 25.08.2016
Однак хабарника зловили.
 
22 серпня 2016 року військовою прокуратурою Тернопільського гарнізону спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки в Тернопільській області Департаменту захисту економіки Національної поліції та управління запобігання та виявлення корупції Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру в рамках контролю за вчиненням злочину задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди виконувачем обов’язки начальника Головного управління Держгеокадастру Тернопільщини, повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.
 

Хабар в розмірі 500 доларів США від громадянки України призначався за сприяння у вирішенні питання з виділення земельної ділянки.

 

Грошові кошти виявлено та вилучено під час огляду місця події. Горе-начальника затримано в порядку ст. 208 КПК України.

 

Вирішується питання щодо повідомлення корупціонеру про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), та обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.