Сержанти та старшини з Тернопільщини зароблятимуть більше

Опубліковано в Новини 05.08.2016

На виконання доручення Президента України, наказу Міністра оборони України Генеральним штабом Збройних Сил України, з метою підвищення статусу молодших командирів, матеріального стимулювання їх діяльності, забезпечення належних соціальних стандартів, з 01 червня 2016 року збільшено розміри грошового забезпечення окремим категоріям військовослужбовців сержантського та старшинського складу Збройних Сил України.

У середньому надбавка до грошового забезпечення складає від 500 до 1200 гривень щомісячно. У серпні молодші командири отримають вищезазначену надбавку за два місяці – червень та липень.

 

Нині триває робота щодо реструктуризації грошового забезпечення всіх категорій військовослужбовців.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.