Тернопільські підлітки вечорами сумлінно сидять вдома: поліцейські перевірили

Опубліковано в Новини 05.08.2016

Принаймні, у нічних клубах дітей не виявили.

Про це зазначив сектор комунікації ГУНП області.

Чергову перевірку розважальних закладів Тернополя повели працівники управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції області. Мета таких профілактичних відпрацювань – недопущення перебування у розважальних закладах неповнолітніх у нічний час без супроводу дорослих та продажу їм алкоголю.

Згідно Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг або закладах громадського харчування у нічний час» дітям віком до 16 років з 22:00 до 06:00 години заборонено перебувати у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування без присутності принаймні одного з батьків чи іншого законного представника дитини. Тернопільські поліцейські перевірили 19 таких закладів в обласному центрі, які працюють після 22.00 години. Постійна профілактична робота правоохоронців  з неповнолітніми та їх батьками дає свої позитивні результати - у жодному з них  дітей віком до 16 років не виявлено.

Під час рейдів  поліцейські провели роз’яснювальну роботу з керівництвом та адміністрацією розважальних закладів та попередили про відповідальність за продаж алкоголю неповнолітнім.

Такі профілактичні відпрацювання працівники поліції проводитимуть і надалі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.