На Тернопільщині змагалися «Дикобрази», «Їжачки» та «Коменданти»

Опубліковано в Новини 03.08.2016

Визначали серед себе найсильнішого.

Відкритий обласний турнір з козацького багатоборства відбувся у минулі вихідні в селі Яблунів, що на Гусятинщині. Організували спортивне свято Яблунівська сільська рада, Балабух Андрій Васильович, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Свою силу та витривалість і справжній козацький гарт демонстрували шість команд-учасниць, а це «Господарі» із села Яблунів Гусятинського району, «Вікінги» з Тернополя, «Дикобрази» з Теребовлі, «Їжачки» з Тернополя, «Білі мисливці» та «Коменданти», – представили бійці окремої 44 артилерійської бригади міста Тернополя, йдеться на сайті управління фізичної культури та спорту ТОДА.

Учасники змагались у перенесенні коромисла вагою 20 кг на відстань 20м, підніманні колоди вагою 65 кг за одну хвилину, підніманні каменів вагою 40, 60, 80 та 100 кг та встановленні їх на високу стійку, перенесенні колод на відстань 20 м – «прогулянка фермера», перекиданні величезного колеса, піднімання гантелі вагою 70 кг, переміщенні автомобіля на відстань 20 м у найкоротший час.

Учасники проявили всі свої найкращі фізичні та морально-вольові якості, а результати виявились такими: перше місце завоювала команда «Їжачки» з переможним результатом 9 очок, поступившись трьома очками, друге місце здобула команда «Дикобрази», третє місце, набравши 19 очок, зайняла команда «Господарі».

Крім основної програми, у Яблунові відбулись також змагання з армспорту, в яких виступили одинадцять учасників, а перемогу в них здобув Ігор Вітвіцький, друге місце виборов Іван Федишин, третє місце посів Дмитро Вітвіцький.

У змаганнях з армліфтингу серед чотирнадцяти учасників перше місце виборов Максим Варченко, друге місце здобув Іван Федишин, третє місце посів Андрій Богоніс.

 

Переможці та призери у всіх видах змагань отримали грамоти та медалі від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.