У Тернополі жінка кинулася під вантажівку: просять розпізнати

Опубліковано в Новини 03.08.2016

Хто може впізнати жінку за фото - просять зголоситися до відділку поліції.

З тяжкими тілесними ушкодженнями, з відкритою черепно-мозковою травмою до лікарні потрапила невідома жінка. Її 3 серпня близько 2:30 на автодорозі “Обхід м.Тернополя”, навпроти автозаправної станції, збив водій автомобіля “MERCEDES-Benz Atego”, повідомили в ГУ НП області. За словами водія, потерпіла раптово вибігла на проїжджу частину.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Жодних документів та телефону при жінці не було.

Їй на вигляд 25-30 років. Була одягнута в синє плаття, взута у в’єтнамки. З собою мала чорну жіночу сумочку. На пальці лівої руки перстень з металу сріблястого кольору з камінцем. На вухах сережки, на шиї ланцюжок сріблястого кольору.

Очевидці кажуть, що жінка ймовірно перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Її перед дорожньо-транспортною пригодою бачили на автозаправці. Вона була засмученою та плакала, запитувала, як пройти на Микулинецький міст. Свідки розповідають, що водій вантажівки намагався уникнути зіткнення, але потерпіла продовжувала бігти у напрямку автівки.

Правоохоронці звертаються до усіх, уважно придивитися до фотографії, можливо хтось впізнав жінку. Наразі вона перебуває в реанімаційному відділенні дорослої обласної лікарні у важкому стані.

Інформацію про невідому можна повідомити за номерами телефонів у Тернополі: 27-12-84, (067)935-49-11 або на лінію “102″.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.