На Тернопільщині доводять, що вчитися ніколи не пізно

Опубліковано в Новини 01.08.2016

За сприяння Гусятинського районного центру зайнятості безкоштовними ваучерами для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці скористалося 27 осіб, яким більше 45 років і страховий стаж яких не менше 15 років.

Вони були зараховані на заочне відділення Гусятинського коледжу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя за спеціальністю «Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів».

У липні цього року 22 особи успішно завершили навчання. Вони задоволені якістю отриманих знань, які нині застосовують на робочих місцях.

На сьогоднішній день за ваучерами ще продовжують навчатися 5 осіб. 

До слова, вартість ваучера встановлюється у межах вартості навчання і не може перевищувати десятикратний розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Нині максимальна вартість ваучера складає 14500 гривень і оплата його здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування  України на випадок безробіття.

 

 

            

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.