Тернополяни зможуть подорожувати у часі

Опубліковано в Новини 29.07.2016

На Гольському фесті 2016.

Саме під час нього, як запевняють організатори, Чортківський замок стане порталом для подорожі в часі.

Цьогорічний фестиваль триватиме два дні - 13 та 14 серпня, упродовж яких можна буде торкнутися глибин історії, а потім перенестися у драйвове сьогодення. Ці контрастні атмосфери вдало поєднає в собі концепція фестивалю "між ВЧОРА і ЗАВТРА".

Перший день фестивалю обіцяє історичний контекст - замкові розваги, кінні прогулянки, конкурс лісорубів, автентичну кухню, майстер-класи від народних майстрів та умільців. Відповідно приправить настрій і автентична кухня, а для гурманів - пекельно гостра кухня пана Гольського.

Прийматиме гостей у замку пан Гольський, та ще й не сам, а з чарівною пані Гольською та їхнім почтом. Свій візит до власника замку можна буде засвідчити грамотою із печаттю.

Обидва дні фестивалю прикрасить концерт за участі відомих гостей: Сашко Положинький з проектом Був'є, "Тінь сонця", "Перкалаба", найчарівніша усмішка "Голосу країни" Христина Олексин та переможець цього проекту Ігор Грохоцький... Драйву по-карпатськи і по-галицьки додадуть «Петровичі» і «Медовий полин». Це – далеко не всі музичні сюрпризи.


Вулична музика, танці, театральні дійства, кінні прогулянки - Чортків перенесеться у своє історичне минуле. Музично підтримають цей екскурс виконавці, які подарують етнічну, фольклорну, а водночас сповнену української енергетики, музику. Разом з тим, на гостей свята очікує автентичний театр, показові виступи та двобої справжніх лицарів та козаків.

До переходу з минулого в сучасне крізь видовищне шоу вогню запросить літературний нічний нон-стоп за участі відомих літераторів.

Другий день належатиме динамічній сучасності. Ранкові туристичні мандрівки, екскурсії та флешмоби не дадуть учасникам нудьгувати, а музична програма другого дня подивує розмаїтістю і емоціями!

В рамках фесту також пройдуть презентації книг, фотовиставки, експозиції картин відомого художника Мирослава Ясінського. Діятиме книгарня просто неба.
Біля замку розкинеться містечко дитячих розваг і атракціонів.


Уже кортить на фестиваль? Тоді збирайтеся!
======================


Палаткове містечко діятиме з 12 до 15 серпня.
Вартість квитка на обидва дні не перевищить 170 грн. Організатори обіцяють ще й акційні квиточки.
Більше інформації про квитки, учасників фестивалю та програму - на сайті golskiy.com та в офіційних спільнотах у соцмережах:

https://www.facebook.com/groups/golskiyfest/

https://vk.com/golskiyfest

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.