У Тернополі – війна з «безколісними» МАФами

Опубліковано в Новини 27.07.2016

Підприємців вкотре попереджають.

Управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів повідомляє, що для ведення господарської діяльності в сфері торгівлі та побутового обслуговування населення в тимчасових спорудах (у будь-яких різновидах МАФів) підприємець повинен отримати Погодження режиму роботи об’єктів сфери торгівлі та сфери обслуговування населення на території м. Тернополя, повідомляє прес-служба ТМР.

Для отримання Погодження необхідно звернутися в Центр надання адміністративних послуг та подати відповідні документи (заяву та перелік документів, затверджених п.4 рішення виконавчого комітету від 25.05.2014р № 517).

Звертаємо увагу, що автопричіп відноситься до виїзного виду торгівлі та повинен знаходитись на місці дислокації, згідно затвердженого графіку роботи, а після закінчення роботи – відтранспортовуватись на місце зберігання (автостоянка, гараж і т.д.). Автопричепи, які стоять без коліс на підпорах, підлягають демонтажу.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.