Уродженка Тернопільщини виборола високий титул

Опубліковано в Новини 18.07.2016

Від ООН.

Українська співачка Наталія Шелепницька стала володаркою титулу "Найкрасивіша жінка планети Земля" (Mrs United Nations Earth) на конкурсі краси й талантів ООН United Nations Pageants.

Про це повідомляє UAPOST.US з посиланням на InfoResist.

"Українська оперна співачка, народна артистка України і посол Миру Наталія Шелепницька отримала титул "Найкрасивішої жінки планети Земля" за версією ООН Mrs United NationsEarth", - йдеться у повідомленні.

Нагородження переможниці відбулося 10 липня під час конкурсу краси і таланту ООН, який відбувся на Ямайці.

Довідка з Вікіпедії: Наталія Шелепницька - оперна співачка, лірико-драматичне сопрано, народна артистка України, Посол Миру, Кавалер ордена Святої Марії, володарка багатьох нагород і титулів. У репертуарі співачки більш ніж 1000 творів: арії з опер українських і зарубіжних композиторів, романси та народні пісні, композиції в стилі NeoClassic. Народилася на Тернопільщині в Заліщицькому районі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.