У Тернополі далекобійник "відзначився"

Опубліковано в Новини 18.07.2016

Його чекає покарання.

На службу 102 зателефонували працівник одного з ресторанів Тернополя і повідомив, що водій вантажівки заїхав в електроопору і збив конструкцію, що позначала межі в’їзду на територію закладу. Про це повідомили в ГУНП області. Перед тим він з напарником добряче посидів за чаркою горілки. Аби не сталося неприпустимого, працівники викликали патрульних.

За лічені хвилини, а це близько 23-ї години,14 липня, полісмени приїхали на виклик. З’ясувалося, що водій вантажівки віз зерно до Молдови і заїхав повечеряти, однак не обійшлося без алкоголю. За словами офіціанта, на двох вони випили 800 грамів горілки.

Патрульні освідували його на драгері. Алкотестер показав 2,84 проміле. На водія склали протокол за ст.130 КУпАП – керування транспортом у стані сп’яніння.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.