У Тернополі поліцейські наздоганяли іноземця

Опубліковано в Новини 07.07.2016

Який окрім всього - виявився нетверезим.

Три протоколи за керування автомобілем у стані сп’яніння винесли тернопільські патрульні цієї ночі. Серед них і 23-річний іноземець, зазначила прес-служба УПП у Тернополі.

Близько 2-ї години ночі він рухався на Volvo вулицею Степана Бандера. На його транспортному засобі не світилася права фара, чим і привернула увагу патрульних. Спершу водій не виконав вимоги патрульних зупинитися і поїхав далі. Однак вони його наздогнали. Коли врешті зупинили, помітили усі ознаки алкогольного сп’яніння. Охоронці порядку запропонували йому пройти алкотест. Драгер показав 1,33 проміле в крові.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.