Насіннєвий завод «Бучачагрохлібпрому» відсвяткував своє перше десятиріччя!

Опубліковано в Новини 07.07.2016

Урочисто та душевно відзначив 26 червня колектив насіннєвого заводу ТзОВ «Бучачагрохлібпром» десятиліття роботи фірми. Одне з кращих сільськогосподарських підприємств в галузі рослинництва сьогодні – десять років тому в Україні було одним із першим у своїй галузі.

- 10 років – то великий проміжок часу, і відтоді ми дуже виросли, – поділився директор насіннєвого заводу «Бучачагрохлібпрому» Михайло Семеняк. – Якщо повернутися на 10 років назад, у нас таких заводів не було в Західній Україні, на теренах України таких фірм були одиниці. Зараз ми далі розвиваємося. Плануємо далі працювати з різними селекціями – як іноземними, так і вітчизняними, шукати оптимальні, якісні сорти, займатися гібридизацією. Тобто тим, що сучасно. Тим, чого потребує український ринок. І не обмежуватися лише українським ринком, а виходити за його межі.

Святкування ювілею розпочалося для колективу у чудотворному місці Тернопільщини – Зарваниці, де разом дякували Всевишньому за заступництво та просили і надалі щедро опікуватися фірмою. Продовження ж свята відбулося безпосередньо у стінах заводу.

- Ми організували святкування так, щоб і помолилися за успіх підприємства і здоров’я наших сімей, і потім зустрітися усім разом на насіннєвому заводі. Були запрошені керівники і працівники, які від самого початку були фундаторами заводу. Цікаво було послухати і спогади початківців – тих, хто починав справу десять років тому.

Для майже сотні працівників фірми влаштували розіграш призів, усі охоче ділилися спогадами, враженнями, тим, як багато змінилося за десятиліття. Колектив висловив подяку і Петру Івановичу Гадзу за добре керівництво, злагоджену роботу і бажання розвивати своє дітище.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.