На Тернопільщині чоловік з кручі зірвався у Дністер

Опубліковано в Новини 07.07.2016

І не вижив.

Двоє молодих тернополян організували собі відпочинок на березі річки Дністер у Бучацькому районі. Додому, на жаль, повернувся лише один з них, зазначив сектор комунікацій ГУ НП області.

До бучацьких правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в річці Дністер на території села Губин знайдено тіло 35-річного тернополянина. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Як встановили поліцейські, загиблий відпочивав разом зі своїм товаришем. Ввечері молоді люди полягали спати. Найімовірніше, чоловік вночі став, щоб сходити по потребі, і зірвався з обриву у воду. Бо за метр від палатки, де ночували, – стрімкий кількаметровий спуск.  Тіло нещасного заплуталося у вудилищах, що їх поставили напередодні з товаришем, тому течією його не віднесло.

Повідомлення про даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною першою статті 115 ККУ. Поліцейські з’ясовують обставини трагедії.

Наступна публікація: На Тернопільшині знову свято

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.