Вогонь забрав у тернополян дах над головою

Опубліковано в Новини 06.07.2016

А у Кременці палала громадська вбиральня.

5 липня о 10:28 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу житлової будівлі у селі В.Лука Тернопільського району. На місце події оперативно направили черговий караул 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління у складі 4-х чоловік. По прибуттю було встановлено, що горить будівля площею 120 м.кв. на вулиці Гагаріна. На допомогу було направлено бійців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону Управління. О 11:18 загорання локалізували, а о 12:35 — ліквідували. Площа пожежі становила орієнтовно 70 м.кв. Вогонь знищив перекриття і накриття господарської будівлі площею 30 м.кв та частину перекриття і накриття житлової будівлі на площі 40 м.кв., повідомляє прес-служба ДСНСУ в Тернопільській області.

 

О 14:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Замковій у місті Кременець. На виклик направили черговий караул 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління. Як з'ясувалося по прибуттю, загорання виникло у громадській вбиральні, площа його становила 12 м2. О 15:05 вогонь локалізували, а о 15:20 ліквідовано.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.