Природні надра принесуть Тернопільщині гроші

Опубліковано в Новини 06.07.2016

Іноземці зацікавлені у потенціалі двох районів нашого краю.

 

Заступник голови обласної державної адміністрації Олег Валов зустрівся з експертом бельгійської компанії «KJ Consulting» паном Камілем Яблонські.

Під час зустрічі мова йшла про можливості будівництва заводу з випуску мінеральної води в Бережанському та Борщівському районах.

«Наша стратегія - залучення іноземних інвестицій в економіку області, тому ми готові сприяти кожному, хто зацікавлений працювати, створювати робочі місця, сплачувати податки. У нас налагоджений двосторонній діалог між владою і бізнесом. Тому  я впевнений, що саме у нас інвестор зможе почуватися комфортно і мати всі умови для успішної роботи», - зазначив Олег Валов.

Крім того, він повідомив, що в якомога коротші терміни представники ОДА зберуть якомога повнішу інформацію про можливості районів, технічні характеристики, які необхідні інвестору. Тоді буде визначено місце будівництва,  терміни, кількість робочих місць тощо. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.