У Тернополі керівників обирають інтерактивно

Опубліковано в Новини 05.07.2016

За призначенням директорів тернополяни можуть слідкувати онлайн.

Тривають перші засідання конкурсних  комісій, що розглядають кандидатури на посади керівників закладів культури, повідомляє прес-служба ТОР.

До уваги членів комісій типовий порядок денний першого засідання:

Представлення членів комісії.

Затвердження порядку денного.

Обрання голови конкурсної комісії.

 Розгляд документів, поданих кандидатами на посаду керівника комунального закладу культури, на    відповідність кваліфікаційним вимогам.

 Затвердження плану роботи конкурсної комісії.

Зокрема, конкурсна комісія на заміщення вакантної посади  директора комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна бібліотека для дітей» головою обрала Любомира Крупу, розглянула документи та допустила до конкурсу Надію Новіцьку, наступне засідання розпочнеться о 9.00 годині 11 липня у 532 кабінеті адмінприміщення облради.

Головою конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки обрано Григорія Шергея. Комісія допустила до участі в конкурсі 1Василя Вітенка, його програму розглядатиме о  10.30  11 липня у 532 кабінеті.

 

Усі засідання комісій транслюються онлайн.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.