На Тернопільщині п'ять різних аварій: померла людина, загорілося авто

Опубліковано в Новини 05.07.2016

Усі ДТП трапилися вчора, четвертого липня, на дорогах області. 

Про це зазначає сектор комунікації ГУ НП області:

О 9:42 дорожньо-транспортна пригода зареєстрована в обласному центрі на вулиці Степана Будного. Водій автомобіля "ВАЗ-21099" не дотримався дистанції та зіткнувся з автівкою "ЗАЗ 1103 SLAVUTA", яка рухалася в попутному напрямку. Від удару за інерцією "ЗАЗ" викинуло на смугу зустрічного руху, де він врізався в "CHEVROLET AVEO".

В результаті аварії кермувальника "Славути" бригада швидкої доправила до травмпункту із тілесними ушкодженнями та переломом ребра. Водій іномарки також звернувся до медиків із струсом головного мозку.

Аварія з потерпілими трапилася о 2:19 в Гусятинському районі. Водій автомобіля "MITSUBISHI CARISMA" не впорався з керуванням та збив два дерева. Після цього автівка загорілася. До травматологічного відділення з переломом ноги потрапив пасажир транспорту.

Не впорався з керуванням і водій автомобіля марки "MERCEDES-BENZ 124". У селі Шили Збаразького району, на автодорозі Збараж-Підволочиськ, він з'їхав у кювет смуги зустрічного руху і врізався в дерево. Від удару чоловік загинув на місці події.

З тупою травмою живота та алкогольним отруєнням в травматологічне відділення Теребовлянської лікарні близько другої ночі потрапив житель смт. Дружба. При виїзді слідчо-оперативної групи та групи швидкого реагування стало відомо, що потерпілий, рухаючись автодорогою Теребовля-Тернопіль, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в автомобіль "ВАЗ-21099"

П'ятеро людей звернулися за меддопомогою в результаті аварії на Чортківщині. Дорожньо-транспортна пригода трапилася у самому райцентрі. За попередньою інформацією, водій автомобіля "FORD SIERRA" не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з "CHEVROLET AVEO". В результаті автопригоди водія-порушника та його пасажира із травмами та саднами госпіталізували до Чортківської лікарні. Потрапили до медзакладу і кермувальник з двома неповнолітніми пасажирами "CHEVROLET AVEO".

Усі автопригоди внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.