Зруйнований тротуар на вул. Миру у Тернополі відремонтує забудовник

Опубліковано в Новини 03.05.2019

На доручення міського голови було створено комісію, яка провела обстеження території будівництва на вул. Миру, 4В. У склад комісії увійшли представники Держекоінспекції, Державного архітектурно-будівельного контролю, відділу земельних ресурсів, проектанта, забудовника та ін.

За результатами обстеження встановлено, що частковий зсув ґрунту у виритий котлован відбувся через стихійне явище у вигляді сильного дощу. Оскільки там відбулося руйнування прилеглого тротуару, то забудовник зобов’язався його відремонтувати за власний кошт після настання сприятливих погодних умов, зазначають у міській раді.

Також комісією встановлено, що загроз для прилеглих будинків немає.

Додамо, що згідно з проектною документацією будівництво на зелених зонах поруч з об’єктом будівництва здійснюватися не буде.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.