У Тернополі відзначили кращих поетів та письменників

Опубліковано в Новини 03.05.2019

З нагоди 35-річчя від дня створення Тернопільської обласної організації Національної спілки письменників України, міський голова Сергій Надал спільно з головою спілки Олександром Смиком відзначили кращих майстрів пера подяками, нагородними знаками та цінними подарунками.

Зокрема, за сумлінну творчу працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток української літератури очільник Тернополя нагородив Дарію Чубату, Олега Германа, Ірину Мацко, Юрія Матевощука, Зоряну Замкову, Лесю Романчук, Сергія Лазо та Ніну Фіалко, повідомляють у міській раді.

 - Ви робите святу справу – словом закликаєте людей бути людьми, поєднувати серце з розумом і щодня доводите, що слово залишається найдієвішою зброєю нашого часу, - наголосив Сергій Надал. - А як говорив Оноре де Бальзак: «Письменник існує лише тоді, коли тверді його переконання». Ваші переконання завжди були тверді, як граніт. Ви існували для українців та України, навіть в часи тоталітарного режиму Ви стали справжніми провідниками українських національних інтересів, стали творцями незалежної України.

Міський голова побажав усім письменникам та поетам Тернопільської обласної організації Національної спілки письменників України істинного натхнення, наснаги до творчості та вдячних читачів.

Сергій Надал нагородив Ірину Мацко

Сергій Надал нагородив Юрія Матевощука

Сергій Надал нагородив Зоряну Замкову

Сергій Надал нагородив Сергія Лазо

Сергій Надал нагородив Ніну Фіалко

Фото: ТМР

Наступна публікація: У Тернополі горів автомобіль

Прокоментувати:

СОЦІУМ

22.04.2024 soroka
Не лише за бюджетні кошти: Надал особисто від себе передає допомогу на фронт
На днях мер Тернополя Сергій Надал передав бійцям 16-го окремого батальйону генератор та старлінк з…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.