МініГЕСу у Тернополі не буде

Опубліковано в Новини 30.06.2016

Відповідь на відповідну петицію тернополянина Івана Грабарчука - негативна.

Про це йдеться на сайті міської ради:

"Шановний Іване Йосиповичу! 

Вашу електрону петицію від 13.06.2016 року щодо будівництва мініГЕС на «млині» у парку «Топільче» в м. Тернополі парку для освітлення території, яка на даний час зібрала 252 підпис «за», розглянуто. 

Повідомляємо, що згідно інформації відділу земельних ресурсів Тернопільської міської ради земельна ділянка, на якій розміщена декоративна споруда «млин», знаходиться в межах території парку «Топільче» і перебуває в постійному користуванні управління культури та мистецтв Тернопільської міської ради. 

Можливість будівництва мініГЕС на зазначеній території пропонується розглядати відповідно до Плану зонування території міста Тернополя та вимог містобудівної документації. 

Відповідно до інформації управління містобудування, архітектури та кадастру Тернопільської міської ради згідно з містобудівною документацією, а саме Плану зонування території м. Тернопіль, земельна ділянка на якій розміщена вищевказана споруда, відноситься до рекреаційної зони активного відпочинку (Р-2) та дана територія визначена для виконання активних рекреаційних функцій, до яких належать міські території загального користування з відповідними об'єктами для активного відпочинку населення. 

Враховуючи вищенаведене інформуємо, що будівництво мініГЕС для освітлення території парку «Топільче» в м. Тернополі не передбачено. 

Заступник міського голови В.В.Стемковський".

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.