У день професійного свята вітали «винуватців»

Опубліковано в Новини 30.06.2016

Найактивніших мешканців Тернопільщини вітали грамотами.

В перший день ІІІ Молодіжного форуму найбільш активна та ініціативна молодь Тернопільщини отримала грамоти від обласної державної адміністрації. Загалом похвальні відзнаки разом з невеликими подарунками отримали майже 30 краян, які приїхали на Молодіжний форум з різних районів нашого регіону.

Спеціальне рішення прийняла Тернопільська обласна державна адміністрація у рамках святкування Дня Молоді - нагородили кращих представників з різних молодіжних організацій за активну громадську діяльність та вагомий внесок в розвиток області.

 

Почесні відзнаки отримали представники громадських організацій та спілок, серед яких: «МІСТ», «Пласт», «За ВітРом», «Центр комунікаційних студій», «Молодіжний націоналістичний конгрес», «Оберіг», «Вело Чортків», «Атом», «Молодий Народний Рух», «КРОКС», «Молодіжне об’єднання «Файне Місто».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.