Майданчик за мільйон доступний маленьким тернополянам

Опубліковано в Новини 21.06.2016

Мешканців мікрорайону Дружба порадували дорогою обновкою.

Новий дитячий майданчик з’явився у Тернополі на бульварі Просвіти. Встановили його у рамках комплексної реконструкції бульвару. Майданчик облаштували спеціальним штучним покриттям, пішохідними доріжками, лавочками, місцями для відпочинку.

Вартість об’єкту близько 1 млн. 300 тис. грн., загальна вартість бульвару Просвіти з усіма пішохідними ділянками, з вуличним освітленням, з зонами відпочинку в межах 3,5 млн. грн.

Це лише початок бульвару Просвіти – зроблена перша частина по вулиці Лучаківського, поряд з церквою. До Дня міста будуть завершені роботи на всьому бульварі Просвіти, буде встановлено ще один дитячий майданчик і також вуличні тренажери для заняття спортом.

Також До Дня міста на вулиці Новий Світ, 95 з’явиться новий дитячий майданчик, а на вул. Довженка, 8а облаштують універсальний спортивний майданчик.

Фото Антона Марчевського

 

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.