У Тернополі для безпечного купання - лише одне місце

Опубліковано в Новини 15.06.2016

Яке відповідає усім санітарним нормам.

Як зазначає прес-служба місько ради, це - дальній пляж – єдине паспортизоване місце для відпочинку тернополян на воді. Тут повністю створено санітарні умови для безпечного купання – завезений пісок, постійно проводяться заміри води санстанцією, а також працює рятувально-водолазна служба, що суттєво зменшує можливість нещасних випадків на воді. Як зазначають санепідеміологи, в межах пляжу, вода акваторію ставу відповідає усім нормативним значенням, по санітарно-гігієнічних і мікробіологічних показниках.

Фахівці Тернопільського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби провели заміри води і у місцях, де зазвичай купаються тернополяни. За результатами моніторингових досліджень взірців води встановлено невідповідність нормативним вимогам за мікробіологічними та санітарно-хімічними показниками в межах Тернопільського ставу в районах ближнього пляжу, «Циганки» та готелю «Галичина», а також – на території парку «Топільче» в районі «Моржатника».

Санепідеміологи наголошують, купатися у несанкціонованих місцях небезпечно для життя та суворо заборонено!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.