«Унікальна» довідка на Тернопільщині коштує три тисячі

Опубліковано в Новини 15.06.2016

Таку ціну встановив службовець.

Прокуратура Тернопільської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.4 ст.368-3 КК України (одержання службовою особою юридичної особи приватного права неправомірної вигоди за вчинення дій з використанням наданих їй повноважень в інтересах того, хто надає таку вигоду, поєднане з вимаганням), повідомляє прес-служба прокуратури області.

  Встановлено, що директор районного спортивно-технічного клубу товариства сприяння обороні вимагав 3000 грн. у водія за документи про проходження 20-ти годинної перепідготовки керування транспортними засобами категорії «В» та «С1». При цьому керівник клубу наголошував, що лише він уповноважений видавати такі довідки.

  Службовця затримали на території МРЕВ у Тернопільській області під час отримання 3000 грн. неправомірної вигоди.

 

  На даний час йому повідомлено про підозру у вчиненні зазначеного злочину. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.