Тернополяни для подорожей найчастіше обирають країни Європи, але й не проти від екзотики

Опубліковано в Подорож вихідного дня 01.03.2018

Для відпочинку жителі нашого міста найчастіше обирають країни Європи, зокрема Францію, Італію та Іспанію. Однак серед класичних пляжних курортів найпопулярнішими зараз залишаються Єгипет, Туреччина, а також Болгарія.

- Вони наразі є і найдешевшими, тому що триває 2 етап раннього бронювання. Тобто можна придбати путівку за два-три місяці до початку туру, - пояснює менеджер із туризму однієї із тернопільських турагенцій Тетяна Олійник. - Саме зараз дзвінки є кожного дня, адже ціни є досить доступними. У сезон вони значно зростають, як і потік туристів. Тому краще бронювати заздалегідь, щоб були місця як в готелі, так і на авіапереліт.

Туреччина та Єгипет в топі, адже це країни з надзвичайно красивою природою і культурою. Однак, зізнається експерт, для тих, у кого в досліджених уже є екзотичніші ОАЕ, Мальдіви, Шрі Ланка, Занзібар і т. д., ці курорти можуть здатися дещо банальними.

Зазвичай мандрівники із досвідом вже знають, чого конкретно хочуть, принаймі місце та тип готелю. Проте більшість просять поради, тому що туризм - це щоразу щось нове.

Також зазначається, що після відкриття безвізу потік значно збільшився. Як і попит на автобусні тури по Європі, тому що людині не потрібно витрачати ні часу, ні коштів для відкриття візи. Крім цього, на такі пропозиції також діють різні акції та раннє бронювання, а з біометрикою скористатися цими пропозиціями набагато легше.

Детальніший список вподобань жителів Тернополя у нашій інфографіці:

Олена Грицишин,

студентка ТНПУ ім. В. Гнатюка

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.