«Дикий робот» – книга, що повернула тернополянку в дитинство

Автор  Катерина Млиновська Вівторок, 27 лютого 2018 14:00

Шукаєте красиву і водночас повчальну дитячу книгу? Зверніть увагу на чудовий дитячий роман під назвою «Дикий робот», який полонив серця англомовних юних читачів, став справжнім бестселером і заробив цілу низку різноманітних відзнак та нагород. У книзі велика кількість ілюстрацій, які намалював сам автор книги Пітер Браун.

Що станеться, якщо робот потрапить у дику природу? Чи зможе він чи вона стати її частиною, адже робот – це творіння рук людини? Саме така доля й спіткала головну героїню – робота Роз, яку через негоду викинуло на безлюдний острів посеред океану. Спочатку здається, що нічого у неї не вийде,  тварини – мешканці острова ставляться до неї вороже, вона не знає їхньої мови і не вміє з ними поводитися. Але ж Роз – це робот і вона запрограмована, щоб вчитися.

Потихеньку спостерігаючи за тваринами, вона починає їх копіювати і життя на острові здається вже не таким нудним. Та й тваринки починають розуміти, що не така вже Роз і страшна. Навпаки – вона розумна, сильна і завжди готова прийти на допомогу.

Книга вчить краще розуміти і поважати природу, цінувати дружбу, не робити передчасних висновків. Думаю, вона буде цікавою не лише зовсім юним читачам, а й дорослим, які заради доброї історії готові на мить повернутися у дитинство.

Катерина Млиновська

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.