Тернопільські укропівці зустрілись в «Буковелі» з учасником президентських праймеріз Олександром Шевченком

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 26.07.2018

Понад 200 тернопільських укропівців відвідали гірськолижний курорт «Буковель» на запрошення народного депутата України, учасника президентських праймеріз Олександра Шевченка. Окрім делегатів з Тернопільщини, прибули і київські укропівці.

Упродовж двох днів Олександр Шевченко разом із представниками Тернопільської та Київської обласних організацій партії обговорювали економічну та політичну ситуацію в Україні, перспективи розвитку медицини, шляхи вирішення проблем безробіття, низьких зарплат та пенсій.

– Давайте будемо перемагати наших політичних опонентів не наглістю та образами, а позитивними меседжами. Ми можемо їх обіграти лише одним чином – спілкуючись з людьми. Так само нам не вдасться побороти «Московію» без поваги до громадян, які там живуть. Якщо ми кричатимемо «Ви всі – москалі, а українці – краще всіх», то тим самим зробимо їх популярнішими. Варто пам’ятати, що росіянин – лжепатріот, який ненавидить всіх та любить лише себе. Українці у свою чергу вважають, що патріотизм це, перш за все, любов до свого, без ненависті до інших. Тому нам потрібно показувати стійкість, динамічність та прагнення до змін на краще, – зазначив під час зустрічі Олександр Шевченко.

Також укропівець поділився своїм баченням подолання кризи в Україні та наголосив, що люди, які не готові змінювати країну, вже покинули партію, а залишились лише сильні та стійкі.

– Спілкування з Олександром Шевченком було насиченим та цікавим. Модель такої зустрічі є ефективною, адже він запрошує українців в «Буковель», щоб показати на прикладі найбільшого гірськолижного курорту України, якою успішною може бути наша держава. Ми побачили, як злагоджено все працює та як можна відпочивати. Також усі присутні оцінили менеджерські здібності Олександра Шевченка як засновника «Буковелю». Восени він самостійно планує відвідати різні куточки України, аби зустрітися та поспілкуватися з людьми. А влітку – у період відпусток та гарної погоди, Олександр Шевченко запрошує людей до себе. Таким чином ми можемо оцінити його не лише як політика, але й як хорошого господарника,– поділився очільник УКРОПу в Тернопільській області Андрій Цибульський.

Загалом на зустріч з Олександром Шевченком приїхали більше півтисячі запрошених.

37488498 1795003800579011 490164727498932224 n

37748541 1799569680122423 3536256203560583168 n

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.