Ігор Побер розповів, що МВФ направить до України юристів для доопрацювання закону про Антикорупційний суд

Опубліковано в Політика Автор  13.02.2018
Народний депутат від фракції БПП Ігор Побер повідомив про те, що МВФ направить до України юристів для доопрацювання законопроекту.

Про це він повідомив у програмі "Нейтральна територія" на "Прямому".

«Є домовленість, що МВФ відправить до нас в Україну правників, які будуть доопрацьовувати цей закон. Можливо, це вже у вигляді поправок від депутатів чи з наших, чи з інших фракцій», - сказав Побер.

«Ми будемо підтримувати внесення у порядок денний, якщо воно буде завтра, і всі присутні будуть голосувати. Не знаю, що буде зі сніданком ("Молитовний сніданок" у США – «Прямий»). Побачимо до завтра. Ніхто не знає, скільки чоловік полетіло, скільки буде, скільки не буде. Але, судячи з голосування у вівторок, за звернення до президента Польщі порядку 280 голосів. Якщо відкинути позафракційних, "Волю народу", "Відродження", то я думаю, що в порядок денний ми повинні включити завтра. В мене є таке сподівання. Що стосується самого закону, то пан Ємець, думаю, чітко все роз’яснив і розставив усі акценти, який законопроект потрібно голосувати. І також я можу посилатися на виступ посла США, який чітко заявив, що потрібно вносити президентський законопроект в порядок денний і до другого читання допрацьовувати», - підкреслив Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.