Свободівець Башта вручив прокурору області рішення облради щодо відставки Генпрокурора Луценка

Опубліковано в Політика Автор  03.02.2018

1 лютого, Олександр Башта вручив Прокурору області В’ячеславу Перчу рішення сесії облради щодо відставки Генпрокурора  Юрія Луценка.

1 лютого 2018 року, депутат Тернопільської обласної ради від ВО “Свобода” Олександр Башта у приміщенні Тернопільської міської прокуратури вручив обласному Прокурору рішення останньої сесії Тернопільської облради «Про звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента України Порошенка П.О., Верховної Ради України Парубія А.В., щодо звільнення з посади Генерального прокурора України Луценка Ю.В.». Про це повідомили у прес-службі фракції ВО «Свобода» у Тернопільській обласній раді.

У той же час, у прокуратурі націоналісту вручили підозру у вчиненні злочину з метою кримінального і політичного переслідування опозиційного народного обранця.

Таким чином, правоохоронна система спільно із владою ставлять собі за мету «знищити» неугодних депутатів-нацоналістів, які голосували за дані проекти рішення.

- Переконаний у тому, що поліцейський режим встановлений зараз в Україні нічим не відрізняється від режиму Януковича. Так як і тоді влада спільно із правоохоронною системою переслідує та усуває неугодних їм опозиційних депутатів-націоналістів, котрі являються єдиною рушійною силою до повалення даного режиму в Україні!, - зазначив депутат Тернопільської обласної ради від ВО «Свобода» Олександр Башта. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.